• head_banner_02.jpg

Kaiapuni hoʻokomo a me ka mālama ʻana o ka valve butterfly

TWS ValveHoʻomanaʻo

Puka kupuakaiapuni hoʻokomo

Kaiapuni hoʻonohonoho: Hiki ke hoʻohana ʻia nā kīwaha Butterfly i loko a i waho paha, akā i loko o nā media corrosive a me nā wahi e maʻa i ka pala, pono e hoʻohana ʻia ka hui ʻana o nā mea pili.No nā kūlana hana kūikawā, e ʻoluʻolu e nīnau iā Zhongzhi Valve.

Paena hoʻokomo: Hoʻokomo ʻia ma kahi e hiki ai ke hana me ka palekana a maʻalahi hoʻi e mālama, nānā a hoʻoponopono.

Kaiapuni a puni: wela -20~+70, ka wai ma lalo o 90% RH.Ma mua o ka hoʻokomo ʻana, e nānā mua inā e hoʻokō ka valve i nā koi o nā kūlana hana e like me ka hōʻailona nameplate ma ka valve.'Ōlelo Aʻo: ʻAʻole hiki i nā kiwi kupulele ke pale i nā ʻokoʻa kiʻekiʻe.Mai ʻae i nā kiwi lele e wehe a hoʻomau i ke kahe ʻana ma lalo o nā ʻokoʻa kiʻekiʻe.

 

Puka kupuama mua o ke kau ʻana

Ma mua o ka hoʻokomo ʻana, e ʻoluʻolu e wehe i ka lepo a me ka unahi oxide a me nā mea ʻē aʻe i ka pipeline.I ka hoʻouka ʻana, e ʻoluʻolu e hoʻolohe i ka hoʻohālikelike ʻana i ke ala kahe waena me ka pua kuhikuhi i kaha ʻia ma ke kino valve.

E hoʻopololei i ke kikowaena o ka paipu mua a me ka hope, e hoʻolikelike i nā ami flange, a e hoʻopaʻa pono i nā wili.E makaʻala ʻaʻole e loaʻa ke koʻikoʻi nui o ka paipu ma ka pahu hoʻomalu cylinder no ka valve pneumatic butterfly.

 

Hoʻomalu nolele lelemālama

Ka nānā ʻana i kēlā me kēia lā: e nānā i nā leaks, ka leo kūlohelohe, haʻalulu, etc.

Nānā maʻamau: E nānā mau i nā valve a me nā mea ʻē aʻe o ka ʻōnaehana no ka leakage, corrosion a jamming, a mālama, hoʻomaʻemaʻe, lepo a wehe i nā koena stains, etc.

Ka nānā ʻana i ka wehe ʻana: Pono e wehe ʻia ka valve a hoʻoponopono mau.I ka wā o ka wehe ʻana a me ka hoʻoponopono hou ʻana, pono e holoi hou ʻia nā ʻāpana, pono e hoʻoneʻe ʻia nā mea ʻē aʻe, nā ʻili a me nā wahi ʻeleʻele, pono e hoʻololi ʻia nā ʻōpala a i ʻeha paha, a pono e hoʻoponopono ʻia ka ʻili o ka sila.Ma hope o ka hoʻoponopono hou ʻana, pono e hoʻāʻo hou ʻia ka valve e ke kaomi hydraulic., hiki ke hoʻohana hou ʻia ma hope o ka hoʻāʻo ʻana.


Ka manawa hoʻouna: Dec-20-2022