• head_banner_02.jpg

Kaiapuni hoʻokomo a me ka mālama ʻana o ka valve butterfly

Kaiapuni hoʻokomo

Kaiapuni hoʻonohonoho: hiki ke hoʻohana ʻia i ka valve butterfly inā i loko a me ka ea ākea, akā i loko o ke ʻano corrosive a maʻalahi hoʻi i nā manawa ʻōpala, e hoʻohana i ka hui pū ʻana. Hiki ke hoʻohana i nā kūlana hana kūikawā ma ke kūkākūkā o ka valve.

 

Pūnaewele pūnaewele: hoʻokomo ʻia ma kahi me ka hana palekana a me ka mālama maʻalahi, nānā a mālama.

 

Kaiapuni: wela-20 ℃ ~ + 70 ℃, haʻahaʻa ma lalo o 90% RH. Ma mua o ka hoʻokomo ʻana, e nānā mua inā e hoʻokō ka valve i nā koi o nā kūlana hana e like me ka hōʻailona nameplate ma ka valve. 'Ōlelo Aʻo: ʻAʻole hiki i ka valve butterfly ke pale aku i ka ʻokoʻa kiʻekiʻe, mai ʻae i ka valve butterfly e wehe a hoʻomau mau ʻia ma lalo o ka ʻokoʻa kiʻekiʻe.

Inā makemake ʻoe i kēia mau valve, e ʻoluʻolu e hoʻolohe i kā mākou hui. -TWS VALVE.

Ma mua o ka hoʻokomo ʻana i ka valve

Ma mua o ke kau ʻana, e ʻoluʻolu e wehe i ka lepo a me nā ʻōpala ʻē aʻe i loko o ka pipeline. E hoʻomanaʻo i ka holo ʻana o ka media e kūlike me ka pua kahe i hōʻike ʻia ma ke kino valve.

E hoʻopololei i ke kikowaena paipu ma mua a ma hope, e hoʻolikelike i ka ʻaoʻao flange, e hoʻopaʻa paʻa i ka wili, a e hoʻomaopopo ʻaʻole pono e hana ʻia ka valve pneumatic butterfly me ke koʻikoʻi o ka paipu ma luna o ka valve control cylinder.

 

ʻO ka mālama ʻana no ka mālama ʻana

Ka nānā ʻana i kēlā me kēia lā: e nānā no ka leakage, ka leo kūlohelohe, haʻalulu, etc.

Nānā maʻamau: e nānā mau inā loaʻa ka leakage o ka valve a me nā ʻōnaehana ʻē aʻe, corrosion a lag, a me kā lākou mālama ʻana, hoʻomaʻemaʻe a me ka hoʻoneʻe ʻana i ka lepo, ke koena o ka lawe ʻana, etc.

 

Ka nānā ʻana i ka decomposition: pono e hoʻopau pinepine ʻia ka valve, a i ka wā o ka decomposition a me ka mālama ʻana, e wehe i nā ʻāpana ʻē aʻe, nā stains a me ka ʻōpala, e hoʻololi i nā gaskets a me nā mea hoʻopiha piha, a hoʻoponopono i ka ʻili o ka sila. Ma hope o ka mālama ʻana, pono e hoʻāʻo hou ʻia ka valve no ka hoʻāʻo hydraulic, a hiki ke hoʻohana hou ʻia ma hope o ke kūpono.

DN200 PN16 Lug pāpaʻi lele me ka ilo---TWS Valve

Eia kekahi, ʻo ka Butterfly Valve kahi holomua nui i ka ʻenehana valve. Me kona māmā māmā, corrosion-resistant composite a me ka plastic construction, ka hoʻolālā ʻana o ka noho lāʻau lapaʻau hou, concentric butterfly valve a me ka lua-flange design, hāʻawi ia i nā mea maikaʻi ma mua o nā kiwi metala kuʻuna. Hoʻolālā ʻia kēia valve e hāʻawi i kā mākou mea kūʻai aku i ka hana ʻoi aku ka maikaʻi, ka hilinaʻi a me ka maikaʻi o ke kumukūʻai, e hoʻolilo iā ia i mea kūpono no nā ʻano like ʻole o ka hoʻohana ʻana i ka wai.

 

ʻO Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd. he ʻenehana hoʻonaʻauao elastic seat valve e kākoʻo ana i nā ʻoihana, nā huahana.noho pulupulu wafer butterfly valve, lug butterfly valve, double flangekiwi lele lele concentric, lua flange eccentric butterfly valve, pale kaulike, waferpāpaʻi pālua ʻelua, Y-Srainer a pēlā aku. Ma Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd., haʻaheo mākou iā mākou iho i ka hāʻawi ʻana i nā huahana papa mua e kū ana i nā kūlana ʻoihana kiʻekiʻe. Me kā mākou ākea ākea o nā valves a me nā pono, hiki iā ʻoe ke hilinaʻi iā mākou e hāʻawi i ka hopena kūpono no kāu ʻōnaehana wai. E kelepona mai iā mākou i kēia lā e aʻo hou e pili ana i kā mākou huahana a pehea e hiki ai iā mākou ke kōkua iā ʻoe.

 


Ka manawa hoʻouna: Jul-05-2024